perohryz

Tento blog už nefunguje, presťahoval sa na free.perohryz.eu.

10 júl 2008

Šokujúci zážitok z polície

Potreboval som nový pas, v žiadnom staršom som už nemal voľnú stranu na víza. Na polícii som dostal potvrdenie s kódom a informáciou, že pas bude o tridsať dní. Na deviaty deň mi prvýkrát napadlo na webe skontrolovať, ako na tom môj pas je. Dobre, bol hotový. Zašiel som dnes na políciu, napriek tomu, že nemali úradné hodiny (výhoda: žiaden rad :-). "Dobrý deň, viem, že neúradujete, ale nemohli by ste napriek tomu..." Dostal som bez dlhých rečí pas. Uh.

7 komentárov:

  • O 10/7/08 14:57 , Anonymous Braque povedal(a)...

    A to keby si im este dal svoje cislo na mobil, poslali by ti SMSku, ze to uz mas hotove, takze to ani nemusis pozerat na webe.

    Preco to tak nemoze byt vsade?

     
  • O 10/7/08 19:58 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

    Rovnaký šok som zažil aj ja pred rokom. Prišla mi SMS, že už ho mám. A nikde neboli žiadne rady. Chvíľku som bol z toho celého dezorientovaný, že čo sa deje???

     
  • O 10/7/08 22:05 , Anonymous jalso povedal(a)...

    no tak si pridte do Galanty prepisat auto. Prvi ludia v rade sa tam dostavia rano okolo 5:00-5:30. O 7:30 vas pustia dnu, okienko otvaraju o 8:00, vtedy je tam uz asi 30-40 ludi.

     
  • O 10/7/08 22:49 , Blogger Polepetko povedal(a)...

    Dopravný inšpektorát je zjavne iný vesmír. Brezno, ZH a BB sú na tom podobne ako Galanta.

     
  • O 11/7/08 07:45 , Anonymous Aan povedal(a)...

    keby si viac sledoval skusenosti ludi, tak by si nebol taky prekvapeny a vedel by si ze vydanie pasu trva radovo dni, bezne kludne 2-3, pre vacsinu max. tyzden, ak by trvalo vydavanie pasu dlhsie ako 1-2 tyzdne bolo by to uz velmi divne

    obcianske preukazy sa vydavali doteraz dokonca na pockanie, kvoli tomu ze su teraz centralne spracovane v BA tak to uz na pockanie nebude ani ked opadne terajsi naval a bude to trvat zhruba tyzden

     
  • O 14/7/08 20:52 , Blogger Tomáš Ulej povedal(a)...

    Presne rovnaká skúsenosť v Martine. Celkom iný svet, až ma zmrazilo, že na čo budem teraz nadávať. Žiadne veľké rady, milá žena, nič podobné dávnym skúsenostiam (vaša hlava na fotke je moc malá, zle vyplnené tlačivo ap.) - stačil kolok, žienka mi nádherne všetko vysvetlila. Namiesto mesiaca som mal pas o päť dní. Žiadna chyba v údajoch, len fotka je akosi realistickejšia ako keď človeka naškrobia vo fotoslužbe.

     
  • O 13/3/09 20:19 , Blogger Galthea povedal(a)...

    podobná skúsenosť, tiež som bola šokovaná. ešte chvíľu a aj uverím, že to speje k lepšiemu:)

     

Zverejnenie komentára

<< Domov