perohryz

Tento blog už nefunguje, presťahoval sa na free.perohryz.eu.

27 február 2008

citát pre fajnšmekrov

"TASR si nemôže dovoliť dehonestovať svoju produkciu nekvalitným spracovaním na strane médií," uviedla hovorkyňa TASR Anna Ghannamová.

TASR sa preto chystá robiť analýzu - nie, nie vlastných chýb, ale toho, ako chyby do jej správ zákerne vnášajú médiá.

Mimochodom, v SME existuje špeciálny interný diskusný thread, kam si pre zábavu posielame najväčšie koniny, ktoré TASR vyprodukuje. Nové príspevky pribúdajú každý deň. Netreba ani platiť analýzu :)

3 komentárov:

  • O 27/2/08 17:29 , Blogger Feri Macfričkins povedal(a)...

    haha
    rád by som videl to diskusné vlákno
    aj keď tento výrok na zábavu na dnes postačuje

     
  • O 29/2/08 19:52 , Anonymous Anonymný povedal(a)...

    Jaj bože, to je zábavné! Som zvedavý, či v SME existuje aj interný thread o koninách SITY a vašich vlastných, lebo tých je minimálne toľko ako tých z TASR. Mohli by ste každý týždeň venovať koninám celú stranu, nie iba taký štek, aby sa všetci zasmiali, nie iba vy. Keby ste sa v SME už konečne prestali pozerať na svet z výšky, prestali robiť zo všetkých ostatných blbcov a samých seba považovať za jediných záchrancov demokracie na Slovensku. V médiách na Slovensku vo vzťahu k agentúram nejde na prvom mieste o to, kto má objektívne lepší servis, ale ide o známosti, kto je koho kamarát, kto komu vie lepšie vliezť do zadku, kto je ochotný viac podliezať cenové latky atď. Mnohé médiá, ktoré prestali odoberať/momentálne neodoberajú TASR tak neurobili preto, že by produkovala len koniny, ale urobilo to zopár jedincov s rozhodovacou právomocou, lebo si našli lepších kamarátov. Máme demokraciu a slobodu výberu a keď niekto chce nahradiť jednu totalitu v poskytovaní informácií druhou, nech sa páči. Ale aspoň prestaňte urážať (a urážať sa) a vymýšľať si falošné argumenty. Povedzte rovno, že všetko štátne je na hovno, leží vám to v žalúdku a len pravica (ak vy pravicou vôbec ste) a jej agentúra spasí tento poondiaty svet. Veď Dzurinda, svätuškári and Co. to (aj TASR) ukázali. Veľa zábavy pri každodenných koninách TASR!!

     
  • O 5/3/08 23:33 , Blogger Tomas povedal(a)...

    Niekto vám musel hodne ublížiť, alebo sa len bojíte o svoj job v TASR? Napr. o (ne)odbere servisu TASR v TVM nerozhodovali kontakty, ale pragmatické porovnanie cena/kvalita. Za trištvrte milióna mesačne bol rozpis tlačoviek trochu drahý špás.

     

Zverejnenie komentára

<< Domov